Όλη η οικογένεια απολαμβάνει την ψυχαγωγία στα καλύτερά της με το Novalifε!

– «Έχει ταινία Α’ προβολής απόψε, να βάλω να δούμε;»

 

 – «Ναι, αμέ. Θα φτιάξω και ποπ κορν στις διαφημίσεις»

– «Φτιάξε τα τώρα, γιατί η ταινία προβάλλεται στο Novalifε οπότε δεν θα μας διακόψουν διαφημίσεις».

Ο παραπάνω είναι ένας πραγματικός διάλογος ανάμεσα σε δύο αδέρφια, τη Σοφιάννα και τον Άρη τα οποία μιλούν για την εμπειρία τους από το ψυχαγωγικό, με ποιοτικό πρόγραμμα, κανάλι της Nova, το Novalifε. Ένα κανάλι για όλη την οικογένεια με πλούσιο προγράμμα καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας το οποίο, όπως αποκαλύπτουν, είναι στην κορυφή των προτιμήσεών τους.

«Με την αδερφή μου, δεν βρισκόμαστε συχνά στο σπίτι γιατί έχουμε διαφορετικά ωράρια στη δουλειά αλλά πάντα βρίσκουμε χρόνο να δούμε ταινίες στο Novalifε. Πολλές από αυτές, μάλιστα, προβάλλονται στο συγκεκριμένο κανάλι πριν προβληθούν στην ελεύθερη τηλεόραση και το πιο σημαντικό για εμάς είναι ότι δεν γίνονται διακοπές για διαφημίσεις. Είμαστε επίσης φανατικοί των κλασικών ταινιών ενώ δεν χάνουμε τις Α’ προβολής» αναφέρει ο Άρης ενώ η Σοφιάννα προσθέτει τους λόγους για τους οποίους το Novalifε είναι το αγαπημένο κανάλι όλης της οικογένειας. «Στη μητέρα μου κρατάνε συντροφιά οι ψυχαγωγικές εκπομπές ενώ ο πατέρας μου δεν χάνει επεισόδιο από την αγαπημένη του σειρά καθώς στο Novalfε προβάλλονται βραβευμένες αμερικανικές και ευρωπαϊκές σειρές σε πρόσφατους κύκλους. Η δική μου αγαπημένη εκπομπή είναι το πιο επιτυχημένο show της Αμερικής με οικοδέσποινα την Ellen DeGeneres, το οποίο μεταδίδεται αποκλειστικά για 2η συνεχή χρονιά στο Novalifε».

Το κανάλι που αναλαμβάνει την ποιοτική ψυχαγωγία όλης της οικογένειας φέρνει το δικό του χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα τις ημέρες των γιορτών!

Στις 24, 25 και 31 Δεκεμβρίου και την 1η Ιανουαρίου, συντονιστείτε στο Novalifε για το πιο διασκεδαστικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016 – 21:00 – Angels in the snow

Μια οικογένεια στα πρόθυρα της διάλυσης περνά τα Χριστούγεννα σε ένα ορεινό καταφύγιο. Κι ενώ φαίνεται πως η κατάσταση δεν έχει σωτηρία, κάποιοι απρόσμενοι επισκέπτες ανατρέπουν τα δεδομένα… (Κρίστι Σουάνσον, Κρις Πότερ) 2015, 86’

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016 – 21:00 – The spirit of Christmas

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, μια δικηγόρος βρίσκεται αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής της όταν έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με το φάντασμα ενός άντρα, τον οποίο τελικά ερωτεύεται… (Τζεν Λίλι, Τόμας Μποντουάν) 2015, 87’

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016 – 00:00 – Victoria’s Secret Fashion Show 2016

Το Novalifε φέρνει στις οθόνες σας ένα από τα πιο φαντασμαγορικά show! Τα ‘αγγελάκια’ της Victoria’s Secret σάς προσφέρουν μοναδικό υπερθέαμα, σε μία λαμπερή επίδειξη με πολλή μουσική και άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα. Απολαύστε τα! Ξεχωρίζει με την παρουσία της στο show η Lady Gaga.

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017 – 00:00 – On the 12th day of Christmas

Η Μάγκι ενθουσιάζεται όταν ο παλιός της έρωτας επιστρέφει στην πόλη. Οταν, όμως, ανακαλύπτει πως η αγάπη του για τα Χριστούγεννα έχει χαθεί, αποφασίζει να ξαναφέρει τη μαγεία των γιορτών στη ζωή του. (Μπρουκ Νέβιν, Ρόμπιν Νταν)

Το κανάλι Novalifε είναι διαθέσιμο με Nova3play Family!

Exit mobile version