Νεπάλ: Μωράκι 4 μηνών ανασύρθηκε ζωντανό μετά από 22 ώρες στα συντρίμμια

Την 25η Απριλίου, μια σειρά από ισχυρούς σεισμούς και μετασεισμικές δονήσεις συγκλόνισε το Νεπάλ, προκαλώντας ανυπολόγιστη καταστροφή στις πόλεις, τα χωριά και τους ανθρώπους που ζουν εκεί.

Ο αριθμός των θυμάτων συνεχίζει να αυξάνεται, αλλά η ιστορία της διάσωσης ενός αγοριού μόλις 4μηνών που έμεινε πάνω από 22 ώρες κάτω από τα ερείπια. Δίνει μια αχτίδα ελπίδας στους διασώστες και τους εθελοντές που εργάζονται στην περιοχή.

Όπως αναφέρει το CNN η ομάδα στρατιωτών που επιχειρεί στο Κατμαντού δεν είχε καταφέρει να το εντοπίσει, ωστόσο το κλάμα του άκουσε ένας από τους διασώστες και έτρεξε να δει από πού προέρχεται.

Έπειτα από αρκετή ώρα και προσεκτική απομάκρυνση των συντριμμιών, λοιπόν, το παιδί βγήκε σώο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις και παρακολούθηση.

Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο, η κατάσταση του αγοριού που ονομάζεται Sonit Awal είναι σταθερή και δεν φέρει εσωτερικά τραύματα.

Ο μπαμπάς του μωρού σχεδόν είχε χάσει τις ελπίδες του για τον εντοπισμό του βρέφους και φυσικά δάκρυα συγκίνησης πλημμύρισαν τα μάτια του όταν άκουσε το κλάμα του μωρού. Έκδηλος είναι και ο ενθουσιασμός και η χαρά των στρατιωτών που συμμετείχαν στην ανάσυρση του βρέφους, με τα πρόσωπά τους να φωτίζονται από τα χαμόγελα της ικανοποίησης!

Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες!

Exit mobile version