Μητέρα αποκεφάλισε το τριών μηνών κοριτσάκι της

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους αυτό που έκανε η 20χρονη μητέρα Ντέσια Γουάτκινς, από το Οχάιο των ΗΠΑ.

Η Γουάτκινς αποκεφάλισε το μόλις τριών μηνών κοριτσάκι της  ενώ όπως έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση το βρέφος βρέθηκε με κομμένο το κεφάλι του, το πρόσωπό του γεμάτο μαχαιριές και είχε και σπασμένο το δεξί του χέρι. Το έγκλημα αντιλήφθηκαν κάποια παιδιά, όταν είδαν τη μητέρα να κυκλοφορεί με το σώμα του μωρού, μέσα στο σπίτι και κάλεσαν την αστυνομία, η οποία έφτασε στο σπίτι και αντίκρισε το αποκεφαλισμένο βρέφος.

Το θλιβερό της υπόθεσης είναι ότι το βρέφος θα μπορούσε να είχε σωθεί αφού η Ντέσια είχε διαγνωστεί με επιλόχεια κατάθλιψη και δεν της επιτρεπόταν να βλέπει το μωρό με απόφαση δικαστηρίου που βγήκε στις 6 Μαρτίου. Την προσωρινή επιμέλεια της μικρής την είχε η θεία της 20χρονης, η οποία κοιμόταν εκείνη την ώρα!

Σε ένα παλαιότερο περιστατικό, η μητέρα είχε βρεθεί από αστυνομικούς με το μωρό στην αγκαλιά της, με μια μυρωδιά μαριχουάνας να υπάρχει στην ατμόσφαιρα και όταν οι αστυνομικοί της πήραν το παιδί, εκείνη λιποθύμησε.

Ο πατέρας του μωρού φέρεται πώς είχε εξομολογηθεί σε συγγενικό πρόσωπο πως η Γουάτκινς τον τελευταίο καιρό «φερόταν σαν τρελή και μιλούσε για δαίμονες».

Η έρευνα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, θα συνεχιστεί προτού δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το φρικτό έγκλημα στη δημοσιότητα.

Exit mobile version