Ξύπνησε από κώμα και έμαθε ότι είναι μητέρα!

Οι περισσότερες μαμάδες αμέσως μετά τον τοκετό κρατούν το μωρό τους στην αγκαλιά τους αλλά αυτή η μαμά δεν ήξερε καν ότι είχε μωρό!

Ο λόγος για την Sharista Giles, η οποία όπως αναφέρει το ABC, ήταν πέντε μηνών έγκυος όταν είχε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα τον Δεκέμβριο που μας πέρασε. Η 20χρονη έπεσε σε κώμα και οι γιατροί της έδιναν μόλις 10% πιθανότητες να συνέλθει από το κώμα.

Στα τέλη Ιανουαρίου, η γυναίκα έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι μόλις 500 γραμμαρίων!

Την περασμένη Τετάρτη, ωστόσο, η οικογένεια έλαβε τη συγκλονιστική είδηση ότι η Sharista άνοιξε τα μάτια της, αναγνώρισε τον πατέρα της και είδε σε φωτογραφία το γιο της, ο οποίος βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Το βρέφος ευτυχώς έχει πάρει βάρος και ζυγίζει πλέον 3 κιλά.

«Η Sharista ξύπνησε και επικοινωνεί μαζί μας ανοιγοκλείνοντας τα μάτια της ή σφίγγοντάς μας το χέρι. Δόξα τω Θεώ. Αναγνώρισε τον πατέρα της και της δείξαμε φωτογραφία του μωρού της και το είδε», έγραψε η οικογένειά της στο Facebook.

Μία θεία της κοπέλας δήλωσε στο ABC News ότι η οικογένεια της Giles κρατούσε ζωντανές της ελπίδες της παρά την αποκαρδιωτική διάγνωση των γιατρών. «Αυτοί είχαν χάσει κάθε ελπίδα. Εμείς όχι. Αγωνίστηκε σκληρά», τόνισε χαρακτηριστικά η Beverly Giles.

Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να μιλήσει κανείς για πλήρη ανάρρωση αλλά το σίγουρο είναι ότι η κοπέλα βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Exit mobile version