Η ερωτική εξομολόγηση ενός 4χρονου αγοριού

Ορισμένοι άνδρες χρειάζονται χρόνια για να καταλάβουν τελικά τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες (η αλήθεια είναι ότι κάποιοι προσπαθούν ακόμα), αλλά φαίνεται πως ένα 4χρονο αγοράκι έχει βρει τις απαντήσεις!

Όταν ο μικρός Bennet αποφάσισε να εκφράσει τα συναισθήματά του για την συνομήλικη του Baily, έκανε ό, τι ακριβώς θα έκανε ένας μικρός Κασανόβας: να γράψει ένα γράμμα αγάπης. Το σημείωμα, το οποίο έφτασε στα χέρια της περήφανης μαμάς του Jennifer, έχει ως εξής:

Θα έρθεις σε παρακαλώ σπίτι μου; Ας παίξουμε μαζί. Νομίζω ότι είσαι τόσο όμορφη όσο ένα άλογο ή μια πασχαλίτσα. Δεν είμαι σίγουρος ακόμη με ποιο από τα δύο. Θα πρέπει να έρθεις στο σπίτι μου και να φάμε μαζί τυρί. Σ ‘αγαπώ και έχασα ένα δόντι χθες το βράδυ. Νομίζω ότι θα ήθελα να κάνω ένα μαγικό τέχνασμα για σένα και στη συνέχεια θα  σ’ αφήσω να δεις πώς δίνω μάχη με τα ρομπότ!

Υπάρχει άραγε γυναίκα που μπορεί να πει όχι στο τυρί και τα μαγικά κόλπα; Δεν νομίζω!

Ο μικρούλης πάσχει από καρκίνο και η οικογένειά του ελπίζει πώς η χημειοθεραπεία που θα κάνει σε λίγες μέρες θα είναι και η τελευταία .

Αν και η Baily δεν έχει ακόμα απαντήσει στην ρομαντική χειρονομία του Bennet, όλοι εμείς οι υπόλοιποι καθώς και η μαμά του έχουμε καταγοητευτεί!

Exit mobile version