Γυναίκα μετά από εμμηνόπαυση κατάφερε να γεννήσει!

Οι περισσότερες γυναίκες φτάνουν στα πρώτα στάδια της εμμηνόπαυσης  συνήθως στην ηλικία της δεκαετίας των 40 με 50 αλλά η 36χρονη σήμερα Allison Noyce μπήκε στην εμμηνόπαυση όταν ήταν μόλις 20 ετών!

 

Εξαιτίας της σπάνιας αυτής κατάστασης, οι γιατροί ανακοίνωσαν στην Allison πώς δεν θα κατάφερνε ποτέ να κάνει παιδιά κι ενώ στην αρχή ήταν απελπισμένη, τελικά το αποδέχτηκε…

Μετά το γάμο της το 2004, έλεγξε προσεκτικά τις πιθανότητές της να μείνει  έγκυος, αλλά τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά: ποτέ δεν θα μπορούσε να αποκτήσει ένα βιολογικό παιδί. Μετά από αυτό, εκείνη και ο σύζυγός της αποφάσισαν να διασκεδάζουν όσο  περισσότερο μπορούν  κάνοντας πολλά ταξίδια  και υπαίθρια αθλήματα.

Έντεκα χρόνια μετά κι ενώ η Allison ήταν ήδη 35 ετών,  μια ασυνήθιστη κόπωση  και ένας κόμπος στο στομάχι την έκαναν να φοβάται για την υγεία και να υποψιάζεται ότι πάσχει από καρκίνο!

Πήγε στο γιατρό για να υποβληθεί σε εξετάσεις και τα νέα που πήρε ήταν απίστευτα ευχάριστα! Ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί και μάλιστα ήδη 8 μηνών!

Το ζευγάρι  φυσικά ήταν απίστευτα ενθουσιασμένο, παρά το σύντομο χρονικό διάστημα. Ο Richard  έσπευσε να κάνει τις πρώτες αγορές για το μωρό κι ένας φίλος τους τους χάρισε ένα καροτσάκι  καθώς κι ένα βιβλίο εγκυμοσύνης για την Alisson, έστω κι αν ήταν στον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της. 

Πώς όμως δεν κατάλαβε το γεγονός ότι ήταν έγκυος;  Η ίδια λέει ότι είχε κάποια συμπτώματα, όπως πρωινή αδιαθεσία και κούραση, αλλά δεν έδωσε σημασία.

Το κοριτσάκι τους, η Sophie, γεννήθηκε μόλις 12 ημέρες αφότου η Allison έμαθε πώς θα γίνει μητέρα. Σήμερα η Sophie είναι 16 μηνών και οι γονείς της αισθάνονται ευλογημένοι που την έχουν στη ζωή τους! Όσο για τους γιατρούς;  Κάνουν λόγο για ένα αληθινό θαύμα!

Exit mobile version