Έβαλε το παιδί της, με σύνδρομο Down, στο πλυντήριο

Η λέξη «μητέρα» δεν της ταιριάζει αφού όχι μόνο δεν δίστασε να βάλει το δίχρονο αγοράκι της με σύνδρομο Down στο πλυντήριο αλλά γελούσε, το φωτογράφισε και ανέβασε την φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Facebook.

 

Σχεδόν αμέσως εκατοντάδες χρήστες του Facebook άρχισαν να της επιτίθενται, και τηλεφώνησαν στην αστυνομία όπου και κατάγγειλαν το συμβάν.

Η 21χρονη Courtney Stewart από την πόλη Erskine της Σκωτίας , φάνηκε μάλιστα να εξεπλάγην όταν στο κατώφλι της εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί. Είπε ότι το αγόρι «Αγαπά το πλυντήριο ρούχων. Βγάλαμε τη φωτογραφία για να γελάσουμε.»

Οι γείτονες της Stewart δηλώνουν σοκαρισμένοι. «Ξέραμε ότι ο μικρούλης έχει σύνδρομο down, αλλά και να μην είχε, δεν μπορεί να βάζεις ένα δίχρονο μέσα στον κάδο και να κλείνεις την πόρτα και μετά να γελάς. Είμαστε σοκαρισμένοι», δηλώνει χαρακτηριστικά ένας γείτονας.

Αμέσως μετά το περιστατικό η Courtney ανέβασε πάλι την ίδια φωτογραφία και έγραψε σε κείμενο: «Για όποιον τηλεφώνησε στην αστυνομία, να σας ενημερώσω ότι στη φωτογραφία δεν υπάρχει καμία κακοποίηση. Όσοι γνωρίζουν το παιδί μου θα πρέπει να ξέρουν ότι του αρέσει να μπαίνει στον κάδο του πλυντηρίου.»

Από την πλευρά της η Αστυνομία δήλωσε πώς για την ώρα έγιναν αυστηρές συστάσεις στη μητέρα.

Exit mobile version