11χρονος πήρε αποβολή επειδή ντύθηκε «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι»

Ένα 11χρονο αγοράκι αποβλήθηκε από το σχολείο του επειδή με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου στην γιορτή του σχολείου του εμφανίστηκε ντυμένος … Christian Grey!

Ο Liam Scholes, έφτασε στο σχολείο του στο Manchester ντυμένος όπως ο Christian Grey από την ερωτική νουβέλα «Οι πενήντα αποχρώσεις του γκρι», φορώντας ένα γκρι κοστούμι και κρατώντας στα χέρια του μία γραβάτα και μία μάσκα. Φαίνεται όμως ότι οι καθηγητές δεν κατάλαβαν το αστείο του και μάλιστα δεν γέλασαν καθόλου!

Οι καθηγητές πήραν τηλέφωνο την 36χρονη μητέρα του, Nicola, για να της επισημάνουν πως o γιος της ήταν ακατάλληλα ντυμένος στην σχολική γιορτή!

Η ίδια δηλώνει: «Σκεφτήκαμε ότι θα ήταν αστείο. Επιστρέφαμε με τα πόδια από το σχολείο και στο σπίτι και ο μικρός είχε την ιδέα να ντυθεί Mr. Grey. Στην αρχή το χλεύασα, αλλά στη συνέχεια το συζητήσαμε με μερικούς φίλους και καταλήξαμε ότι θα ήταν πολύ αστείο!»

Η Nicola εξηγεί πως δεν καταλαβαίνει τον λόγο που ενοχλήθηκαν οι καθηγητές και μάλιστα υπογράμμισε  πως ένας από τους καθηγητές ντύθηκε Dexter τονίζοντας πως δεν κατανοεί γιατί το σεξ θεωρείται πιο προσβλητικό από τον φόνο.

«Αν επρόκειτο για ένα δημοτικό σχολείο θα μπορούσα να το καταλάβω, αλλά είναι ένα σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και έχει γίνει τεράστιος ντόρος για το βιβλίο και τη ταινία Είναι  από τα πιο διάσημα βιβλία των τελευταίων χρόνων και δεν γίνεται οι μαθητές να το αγνοούν», συμπληρώνει η ίδια.

Εσείς τι λέτε; Σας φαίνεται αστείο ή ανάρμοστο;

Exit mobile version