Βάζετε πατάτες για βράσιμο και τις περισσότερες φορές, είναι αλήθεια, πως σκάνε κατά τη βράση. Τι κάνετε σε αυτή την περίπτωση; Και όχι δεν εκνευρίζεστε.
Δείτε παρακάτω:
Βάζετε τις πατάτες σε κρύο νερό και τις βράζετε σε χαμηλή φωτιά προσθέτοντας 1 κουτάλι της σούπας μηλόξιδο.
Αν δεν έχετε, το ξίδι μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά, όχι όμως πάντα με το ίδιο αποτέλεσμα.
Αλλά και στις δύο περιπτώσεις, αποφεύγετε ακόμη να μαυρίσει η κατσαρόλα σας.