Ένα από τα αρνητικά που δημιουργούνται όταν έχετε κλειστά παράθυρα στο σπίτι, κυρίως το χειμώνα, είναι ότι παγιδεύονται σε αυτό όλες οι μυρωδιές.
Για παράδειγμα, οι μυρωδιές από το μαγείρεμα δεν φεύγουν εύκολα αν ανοίγουμε για λίγη ώρα τα παράθυρά μας. Μια από τις πιο έντονες και ενοχλητικές, πολλές φορές, μυρωδιές από το μαγείρεμα είναι το τηγάνισμα.
Το πρόβλημα είναι ακόμη μεγαλύτερο όταν το σαλόνι και η κουζίνα είναι ενιαίος χώρος. Υπάρχει, ωστόσο, ένα κόλπο και μάλιστα εύκολο το οποίο μπορείτε να εφαρμόζετε μετά από κάθε τηγάνισμα για καθαρή και ευχάριστη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι.
Αφού ολοκληρώσετε το μαγείρεμα, βάλτε σε ένα μικρό κατσαρολάκι αρκετό νερό και δύο ξυλάκια κανέλας. Αφήστε το να βράσει για αρκετά λεπτά και το σπίτι θα μοσχομυρίσει έχοντας εξαφανίσει όλες τις μυρωδιές.