Πρόκειται σίγουρα για ένα από τα δημοφιλέστερα τρόφιμα παγκοσμίως.
Οι περισσότεροι προτιμούν να τη συνδυάζουν με πατάτες, μπέργκερ και άλλα παρόμοια φαγητά για να τα νοστιμίζουν.
Υπάρχει, όμως ακόμη μια χρήση της κέτσαπ την οποία πολλοί αγνοούν και είναι αρκετά έξυπνη και χρήσιμη. Αν έχετε σκεύη από μπρούντζο ή ασημικά που έχουν μαυρίσει ή φαίνονται «μουντά», μπορείτε να τα περάσετε, με ένα μαλακό πανί, που θα έχει επάνω λίγη κέτσαπ.
Θα δείτε ότι θα αποκτήσουν την χαμένη λάμψη τους αμέσως. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό και στεγνώστε με μία καθαρή πετσέτα και είναι έτοιμα.