Μήπως ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των ανθρώπων που ένα άγχος παραπάνω το έχουν για το πώς και πότε «χαλάνε» τα φαγητά όταν μένουν έξω από το ψυγείο; Μήπως, έχεις κι εσύ αναρωτηθεί – έστω και μια φορά – όταν έτυχε να αργήσεις να επιστρέψεις στο σπίτι μετά από το σούπερ μάρκετ, αν έχουν χαλάσει τα πράγματα του ψυγείου, όπως το γιαούρτι για παράδειγμα;
Αν ναι, ειδικά για το γιαούρτι υπάρχει απάντηση. Σύμφωνα με την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων, μπορείς να το αφήσεις με ασφάλεια σε θερμοκρασία δωματίου για δύο ώρες. Ή 1 ώρα αν η θερμοκρασία είναι πάνω από 32 βαθμούς Κελσίου.