Συχνά θέλουμε να πάρουμε για το γραφείο ή τη δουλειά αλλού όμως το πρωί δεν προλαβαίνετε να τη φτιάξουμε.
Η ιδέα να τη φτιάξετε από το προηγούμενο βράδυ δε μοιάζει και πολύ καλή καθώς ξέρετε πως την επόμενη ημέρες δεν θα είναι τόσο φρέσκια, ενώ θα έχει «τραβήξει» υγρά.
Κι, όμως, υπάρχει ένα κόλπο να φτιάξουμε τη σαλάτα μας από το προηγούμενο βράδυ και αυτή να παραμείνει φρέσκια την επομένη ημέρα. Το κόλπο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η διατροφολόγος από την Αμερική, Αμάντα Μίξνερ μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram.
Σύμφωνα με τη νεαρή διατροφολόγο, βάζετε σε ένα βάζο τη σαλάτα σας. Στο κάτω μέρος τοποθετείτε τη σάλτσα ή το ντρέσινγκ και το μαρούλι στην κορυφή, έτσι όταν την επομένη τη ρίξετε στο πιάτο, θα διαπιστώσετε πως η σαλάτα θα είναι σα να τη φτιάξατε την ίδια μέρα.
«Όταν θελήσετε να το φάτε, απλά κουνάτε το βάζο, ρίχνετε το περιεχόμενο σε ένα πιάτο και βγαίνει νοστιμότατο» εξηγεί μεταξύ άλλων στο βίντεό της.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.