Η cola με μηδέν ζάχαρη που πάντα αναζητούσες βρίσκεται πια δίπλα σου

Η καινοτόμα κίνηση της ελληνικής Βίκος Cola για όλες τις μαμάδες, και όχι μόνο, που προσέχουν τη σιλουέτα τους

Όταν είσαι μαμά, και δη δύο παιδιών, τα παραπανίσια κιλά πηγαίνουν «πακέτο» με την απίστευτη ευτυχία που σου προσφέρει η μητρότητα. Η αποδοχή του σώματός μου, όπως αυτό διαμορφώθηκε μετά τις δύο γέννες είναι κάτι που με ταλαιπώρησε για αρκετό χρονικό διάστημα. Ωστόσο, η ιδέα ότι από εδώ και στο εξής θα θυμάμαι για πάντα τα δύο «δώρα» ζωής που μου προσέφερε η μητρότητα κάθε φορά που αντικρίζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη είναι κάτι πια με την οποία έχω συμφιλιωθεί.

Σε αυτό συνέβαλε και η προσπάθεια που κάνω, προσέχοντας τη διατροφή μου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις θερμίδες που προσλαμβάνω σε καθημερινή βάση. Ούσα χρόνια λάτρης των αναψυκτικών -μία από τις απολαύσεις που ομολογουμένως στο θέμα κιλών αποτελεί κόκκινο πανί- στο άκουσμα της ύπαρξης ολιγοθερμιδικού αναψυκτικού, και μάλιστα ελληνικού, χωρίς καθόλου ζάχαρη η χαρά μου ήταν ιδιαίτερα μεγάλη. Θα μπορώ πλέον να απολαμβάνω μία από τις μεγαλύτερες αδυναμίες στη ζωή μου, χωρίς ενοχές.

Ο λόγος, φυσικά, για την ολοκαίνουρια Βίκος Cola Zero Sugar, την πρώτη ελληνική cola με μηδέν ζάχαρη και, βέβαια, τη μόνη Cola Zero Sugar με φυσικό μεταλλικό νερό και αποκλειστική συνταγή!

Πρόκειται για ένα προϊόν υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών -όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει η Βίκος τόσα χρόνια με όλα τα προϊόντα της- μοναδικό στη σύστασή του και εκπληκτικό στη γεύση του, που προσφέρει μία επιπλέον επιλογή σε όλες εμάς, την οποία μέχρι πρότινος δεν είχαμε!

Το ασύγκριτο πλεονέκτημα της Βίκος Cola Zero Sugar που την καθιστά μοναδική στην αγορά είναι τα βασικά της συστατικά: το Φυσικό Μεταλλικό Νερό το οποίο δεν επιδέχεται καμία απολύτως επεξεργασία και το φυσικό διοξείδιο του άνθρακα πηγής!

Για τις μαμάδες, αλλά και τις γυναίκες γενικότερα, που προσέχουν τη σιλουέτα τους θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο τους αναψυκτικό. Το γεγονός ότι διατίθεται χωρίς ζάχαρη συνδυαστικά με την ασύλληπτη γεύση, τον ευκολόπιοτο χαρακτήρα και την ευχάριστη νότα που αφήνει στο τέλος, χωρίς απαραίτητα να σε λιγώνει -όπως γίνεται τις περισσότερες φορές με τα αναψυκτικά- αλλά και την άκρως χρηστική και πρακτική συσκευασία της, καθιστούν τη νέα Βίκος Cola Zero Sugar την καλύτερη σύμμαχο για όλες εμάς που αναζητούμε την απόλαυση, αλλά όχι τις θερμίδες!

Exit mobile version