Υλικά:
- 2 μεγάλα μήλα
- 1 κ.σ. κανέλα
- 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1 κ.γ. αλάτι
- 1/2 κ.π. στέβια (ή άλλο γλυκαντικό της επιλογής σας)
- 4 αυγά
- 1/2 φλ. βρώμη (αλεσμένη σε αλεύρι)
- 1/2 φλ. αλεύρι ολικής άλεσης
- 1/2 φλ. γιαούρτι στραγγιστό
- 1/2 φλ. λάδι καρύδας
Οδηγίες:
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.
- Κόβετε τα μήλα σε κύβους και ανακατεύετε τα με την κανέλα, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι. Αναμείξτε τη γλυκόζη και τη στέβια.
- Χτυπήστε τα αυγά με ένα μίξερ για 1-2 λεπτά. Προσθέστε το βρώμη, το αλεύρι ολικής άλεσης, το γιαούρτι και το λάδι καρύδας στα αυγά και ανακατέψτε καλά.
- Προσθέστε το μείγμα μήλων στη μείξη αυγών και ανακατέψτε καλά.
- Λαδώστε ένα κέικ μούλτι και ρίξτε το μίγμα μέσα. Ψήστε στο φούρνο για περίπου 40-45 λεπτά, μέχρι να ροδίσει