Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές συνταγές τόσο για τη ζύμη όσο και για τη σάλτσα. Ωστόσο, υπάρχει ένα κόλπο που δεν γνωρίζουν πολλοί και θα απογειώσει τη γεύση στη ζύμη σας αλλά και θα την κάνει πιο τραγανή.
Το μυστικό είναι η τριμμένη παρμεζάνα, την οποία θα βάλεις στην ζύμη την ώρα που την φτιάχνεις. Δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα. Εκτός από την έξτρα γεύση που θα προσθέσει στην πίτσα, η παρμεζάνα θα δώσει μια πιο παχιά υφή και η ζύμη θα γίνει ακόμη πιο τραγανή. Δοκίμασέ το και θα εκπλαγείς!