Η συνταγή δεν είναι δύσκολη ενώ πρόκειται για ένα φαγητό που συνηθίζουμε να φτιάχνουμε όλες τις εποχές του χρόνου. Ωστόσο, με δύο πολύ απλά υλικά στον κιμά μπορείς να απογειώσεις τη γεύση σε αυτό το κλασικό φαγητό. Τα δύο αυτά υλικά είναι το καρότο και το σέλερι. Το βασικό είναι να τα περάσεις από το μούλτι για να τριφτούν καλά και να τα βάλεις μαζί με το κρεμμύδι στην αρχή της συνταγής. Υπολόγισε ότι για ένα κιλό κιμά θα χρειαστείς δύο μεσαία καρότα και δυο στικς σέλερι.
Και ενώ οπτικά πιθανόν ακόμη και να μην τα διακρίνεις, τα δύο αυτά υλικά θα αλλάξουν τελείως τη γεύση όπως την ήξερες στα μακαρόνια με κιμά!