Συνταγή για εύκολο σπιτικό παγωτό

Μπορεί να το καλοκαίρι να μας αποχαιρετά αλλά ο καιρός επιτρέπει ακόμη την απόλαυση του παγωτού και τι καλύτερο από ένα σπιτικό. 

 

Δείτε μια απλή συνταγή που θα λατρέψουν τα παιδιά…

ΥΛΙΚΑ:
2 φακελάκια Garni  σαντιγί σε σκόνη
4 φλιτζάνια φρέσκο γάλα
1 γάλα ζαχαρούχο
Κομματάκια σοκολάτας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάτε στο μίξερ σταδιακά με αυξανόμενη ένταση τη σαντιγί με τα 3 φλιτζάνια γάλα, για περίπου 10 λεπτά και βάζετε το μείγμα στο ψυγείο για 30 λεπτά. Το βγάζετε από την ψύξη και προσθέτετε ζαχαρούχο γάλα και το ένα φλιτζάνι φρέσκο που έχει απομείνει. Χτυπάτε με το μίξερ σε μικρή ταχύτητα για άλλα δέκα λεπτά και το βάζετε στην ψύξη για άλλα 10 λεπτά. Το βγάζετε για να προσθέσετε τα κομματάκια σοκολάτας και το βάζετε στην κατάψυξη για τουλάχιστον δώδεκα ώρες.

Exit mobile version