Σούπα με κριθάρι και αγκινάρα

Αυτές οι ανάμεικτες σουπίτσες με σκόνη γάλακτος αποτελούν πλήρη γεύματα για το μωράκι σας και είναι ό,τι καλύτερο τώρα που πέφτει η θερμοκρασία του καιρού.

Υλικά
1 κουταλιά γλυκού κριθάρι περλέ η αποφλοιωμένο
1 καρδιά αγκινάρας
300ml νερό

Εκτέλεση
Βράστε το νερό και προσθέστε το κριθάρι και την καρδιά της αγκινάρας. Αφήστε τα υλικά να σιγοβράσουν για τουλάχιστον 45 λεπτά ή περισσότερο εάν το κριθάρι είναι μόνο αποφλοιωμένο. Μόλις οι σπόροι μαλακώσουν, το φαγητό είναι έτοιμο. Αυτή η βελουτέ σούπα με την υπέροχη γεύση είναι must για το μωράκι σας.

Exit mobile version