Η εύκολη αυτή συνταγή θα ενθουσιάσει τους μικρούς αλλά και μεγάλους φίλους μας που δεν μπορούν να αντισταθούν στα γλυκά.
Υλικά
- 2 αυγά
- 180 γραμμάρια ζάχαρη
- 60 γραμμάρια αλεύρι
- 30 γραμμάρια κακάο ή 100 γραμμάρια σοκολάτα.
- Ξύσμα και χυμό από 1 πορτοκάλι (προαιρετικά)
- 100 γρ. λιωμένο βούτυρο
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 175-180 βαθμούς και βουτυρώνετε την φόρμα που έχετε διαλέξει να χρησιμοποιήσετε.
Ανακατεύετε τα αυγά και τη ζάχαρη, χωρίς μίξερ. Προσέξτε, γιατί δεν χρειάζεται να γίνει κρέμα και να λιώσει τελείως η ζάχαρη.
Στο μείγμα προσθέτετε το αλεύρι, το ξύσμα και το κακάο ή τη λιωμένη σοκολάτα.
Συμπληρώνετε το λιωμένο βούτυρο και τον χυμό.
Ψήνετε για 15-17 λεπτά, στους 175 βαθμούς.