Μπισκοτάκια με ινδική καρύδα

Φανταστικά μπισκοτάκια με απίθανη γεύση καρύδας. Είναι νόστιμα, πολύ τραγανά και προπαντός ιδανικά για μωράκια από 17 μηνών!

Υλικά

Εκτέλεση

Χτυπήστε το βούτυρο σε ένα μπολ για να μαλακώσει. Προσθέστε τη ζάχαρη άχνη και το αλάτι, τη σκόνη αμυγδάλου, την τριμμένη καρύδα, ένα αυγό και τέλος το αλεύρι. Πλάστε λίγο τη ζύμη και αφήστε τη να παραμείνει σε δροσερό μέρος για 2 ώρες.

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 °C. Τοποθετήστε την κρύα ζύμη σε μία αλευρωμένη επιφάνεια εργασίας και ανοίξτε τη, φτιάχνοντας ένα φύλλο πάχους 3,5 εκ. Τοποθετήστε τα μπισκότα σε ένα ταψί καλυμμένο με αλουμινόχαρτο.

Σπάστε το δεύτερο αυγό σε ένα μπολ. Με το χτυπητήρι χτυπήστε το αυγό μαζί με λίγους κόκκους από αλάτι. Αλείψτε τα μπισκοτάκια με ένα πινέλο και φουρνίστε τα για περίπου 15 – 20 λεπτά. Αφήστε τα να κρυώσουν. Διατηρούνται πολύ καλά, ακόμα και για δεκαπέντε μέρες σε μεταλλικό κουτί.

Exit mobile version