Λεμονάτες μπριζόλες στην κατσαρόλα

Εναλλακτική και νόστιμη πρόταση

Έχετε βαρεθεί να βάζετε τις χοιρινές μπριζόλες όλο στο φούρνο; Ψάχνετε για μία εναλλακτική πρόταση μαγειρέματος; Βρήκαμε για εσάς την ιδανική, ζουμερή και νόστιμη επιλογή: Λεμονάτες μπριζόλες στην κατσαρόλα.

Υλικά για 4 άτομα

4 μπριζόλες χοιρινές λαιμού

1-2 σκελίδες σκόρδο

ρίγανη

αλάτι

πιπέρι

λάδι

χυμό 2 λεμονιών

Εκτέλεση

Πλένουμε τις μπριζόλες και τις στραγγίζουμε.

Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τις μπριζόλες να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές, προσθέτουμε το λάδι και ρίχνουμε ψιλοκομμένο το σκόρδο.

Ρίχνουμε την ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και περίπου 1 ποτήρι νερό.

Τις αφήνουμε περίπου 1/2 ώρα να βράσουν. Μόλις πιουν το νερό τους προσθέτουμε το λεμόνι. Μία δύο βράσεις ακόμα και είναι έτοιμες.

Exit mobile version