Ένα πεντανόστιμο πιάτο που λατρεύουν τα παιδιά και σας αφήνει την κουζίνα καθαρή!
Υλικά
1 κοτολέτα κοτόπουλου
2 κουταλιές σούπας τριμμένη φρυγανιά
1 κουταλιά γλυκού gomasio
Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Ανάμεικτη σαλάτα
Αλάτι
Εκτέλεση
Ανακατέψτε την φρυγανιά με το gomasio και μια πρέζα αλάτι. Πλύνετε το κρέας, χτυπήστε το και αλείψτε με λάδι και πανάρετε στη φρυγανιά. Βάλτε το στον φούρνο στους 180 κι αφήστε μέχρι να γίνει μια χρυσαφένια κρούστα. Για να γίνει η κρούστα και από τις δύο τις μεριές, γυρίστε την κοτολέτα στη μέση του ψησίματος.
Σερβίρετε με ανάμεικτη σαλάτα λαχανικών.