Ετοιμάζεστε να ψήσετε το ψάρι σας, αλλά για ακόμη μία φορά αυτό κολλάει στην ψησταριά. Και το βγάζετε, κομματάκια. Κι ενδεχομένως να έχετε δοκιμάσει διάφορα κόλπα για να αποφύγετε το πολύ συνηθισμένο «ατύχημα» στο ψήσιμο.
Αλλά, μάλλον το επιθυμητό αποτέλεσμα δε λέει να έρθει. Ο γνωστός σεφ Michael Cimarusti έχει το μυστικό και το μοιράστηκε με τον κόσμο. Ποιο είναι αυτό; Η μαγιονέζα!
Όπως εξηγεί, μία λεπτή επίστρωση αρκεί για να εμποδίσει το ψάρι να κολλήσει στη σχάρα, ενώ του προσθέτει κι ένα όμορφο χρώμα όταν ψηθεί.