Θα ξετρελάνουν μεγάλους και μικρούς!
125 γρ. αλεσμένη αμυγδαλόψιχα
225 γρ. άχνη ζάχαρη
5 κουταλιές φαρίν λακτέ Nestlé
140 γρ χυμό πορτοκάλι
125 γρ βούτυρο
Σε ένα μίξερ βάζουμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε σιγά σιγά τη φαρίν λακτέ Nestlé, την αμυγδαλόψιχα, το χυμό πορτοκάλι και ανακατεύουμε, μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα.
Σε ένα αντικολλητικό ταψί βάζουμε μικρές κουταλιές από το μίγμα ανά διαστήματα και ψήνουμε στον φούρνο στους 180°C μέχρι τα τσιπς να πάρουν ένα σκούρο χρώμα στην περιφέρειά τους (12-15′).
Όταν είναι έτοιμα τα βάζουμε πάνω σε ένα μάρμαρο ή τα αφήνουμε στο ταψί να κρυώσουν εντελώς.