Ο εξωτικός χαρακτήρας του γεύματος συνδέεται με τον τρόπο προετοιμασίας του και όχι με το ψάρι που επιλέγετε!
Υλικά για 1 μερίδα
40γρ. λευκό ψάρι (γλώσσα, μπακαλιάρος)
½ κουταλιές ελαιόλαδο ή αραχιδέλαιο
Λίγες σταγόνες σάλτσα ταμάρι ή σόγια
1 πρέζα καστανή ζάχαρη
Εκτέλεση
Σε ένα μικρό τηγάνι, ζεστάνετε σε μέτρια φωτιά το λάδι με τη ζάχαρη και λίγες σταγόνες σάλτσα ταμάρι ή σόγιας. Μόλις λιώσει η ζάχαρη, βάλτε το ψάρι στο τηγάνι. Το ψάρι είναι έτοιμο όταν ξεκολλάει με τη βοήθεια μιας σπάτουλας ή ενός πιρουνιού. Συνοδέψτε το ψάρι με ρύζι.
Κατάλληλο για μωράκια από 10 – 12 μηνών.