WOLFITO, ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar

Η The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar προχώρησε πρόσφατα σε rebranding του WoLFiTo, του παιδικού μενού της. Το τμήμα μάρκετινγκ της εταιρίας σχεδίασε και  δημιούργησε το νέο λογότυπο και τη νέα συσκευασία. 

Μάλιστα, η The Big Bad Wolf βρισκόμενη σε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με το  καταναλωτικό κοινό, άκουσε τις ανάγκες των γονιών για υγιεινότερες προτάσεις στα  παιδικά μενού πλούσιες σε λαχανικά και όντας πάντα καινοτόμα προχώρησε στην  εισαγωγή και μίας vegan επιλογής. 

Έτσι πλέον, οι λιλιπούτιοι φίλοι θα μπορούν να απολαύσουν μία από τις παρακάτω  γευστικές επιλογές: 

– Κεφτεδάκια με πατάτες και χυμό 

– Κοτομπουκιές με πατάτες και χυμό 

– Τοστάκι με πατάτες και χυμό 

– Φαλάφελ &, κολοκυθοκεφτέδες με πατάτες και χυμό

Στο πλαίσιο του λανσαρίσματος η εταιρία προχώρησε στη δημιουργία ενός νέου  τηλεοπτικού σποτ υπό τους ήχους της τραπ μουσικής, το οποίο θα προβάλλεται  καθημερινά στο Nickelodeon και στο παιδικό πρόγραμμα του Star τα Σαββατοκύριακα. Ακόμα, θα προβάλλεται σε επιλεγμένες αίθουσες προβολής παιδικών ταινιών στα Village Cinema της Αττικής. 

Επενδύοντας στη νέα γενιά προχώρησε σε μία συνεργασία με τα φροντιστήρια ξένων  γλωσσών Ευρωγνώση, προσφέροντας στους μικρούς μαθητές μια δωροεπιταγή για ένα  δωρεάν γεύμα WoLFiTo. 

Τέλος, πολύ σύντομα θα δημοσιοποιηθεί στα digital μέσα και η συνεργασία με γνωστές  youtubers που απευθύνονται στο συγκεκριμένο κοινό.

Exit mobile version