Πες μου το ζώδιο σου να σου πω ποια πριγκίπισσα είσαι!

Έχετε νιώσει ποτέ ότι έχετε κάποια κοινά με την Άριελ ή την Πεντάμορφη σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο; Ίσως τα άστρα προσπαθούν κάτι να σας πουν.

Εσείς και οι αγαπημένες σας πριγκίπισσες της Disney μπορεί να έχετε κάποια παρόμοια χαρακτηριστικά, με βάση το ζώδιο. Δείτε ποια είναι αυτά.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) – Γιασμίν

Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς, και όπως και η Γιασμίν οι Κριοί χαρακτηρίζονται για το θάρρος, το πάθος και την ακούραστη ενέργειά τους. Η εμπιστοσύνη και η αποφασιστικότητά σας είναι στα δυνατά αλλά και αδύναμα σημεία της προσωπικότητάς σας καθώς μπορεί να προκαλέσουν αναταράξεις στις σχέσεις (ακόμα και η Γιασμίν με τον Αλαντίν δεν ήταν πάντα μαζί και Αλαντίν.) Ο Κριός είναι πάντα εκείνος που ψάχνει για απαντήσεις τόσο σε προσωπικά όσο και σε μεταφυσικά ερωτήματα, και δεν φοβάται να πάρει αποφάσεις που εγκυμονούν κινδύνους .

Είστε στοργικοί, γενναίοι, ανταγωνιστικοί και σας αρέσει το φλερτ. Ο Κριός είναι ένα από τα πιο δυναμικά και πολύπλοκα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, οπότε να είστε σίγουροι ότι στη ζωή σας δεν πρόκειται ποτέ να βαρεθείτε.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαϊου), Ραπουνζέλ

Οι Ταύροι αγαπούν την ομορφιά και την σωματική ευχαρίστηση όπως και η Ραπουνζέλ (όταν επιτέλους βγήκε από τον πύργο της.) Είστε πολύ πολύ κοινωνικοί, αν και μερικές φορές αυτό μπορεί να είναι επιφανειακό, καθώς συνήθως κρατάτε τα αληθινά σας αισθήματα για τον εαυτό σας ή για τους λίγους έμπιστους φίλους σας. Είστε δυναμικοί, αξιόπιστοι και πολύ μα πολύ πεισματάρηδες.

Οι Ταύροι είναι υπερπροστατευτικοί με τους ανθρώπους που αγαπούν και μερικές φορές πελαγώνουν με τις αλλαγές. Έχετε μια καλή αίσθηση του χιούμορ και ρομαντική καρδιά.

Δίδυμοι (21 Μάιου -20 Ιουνίου), Tiana

Ευγενικοί, περίεργοι, στοργικοί και φιλομαθείς, οι Δίδυμοι διψάτε για γνώση και δεν στερεύετε ποτέ από ενέργεια. Όπως και η Tiana, είστε καλοί, εργατικοί και γοητευμένοι από τα νέα πράγματα.

Είστε καλοί ακροατές και ομιλητές – εκτιμάτε την επικοινωνία και αναζητάτε πάντα για νέους φίλους και συνεργάτες με τους οποίους θα μπορέσετε να συμβαδίσετε. Έχετε ένα ανήσυχο πνεύμα και είστε πάντα έτοιμοι για την επόμενη περιπέτειά σας.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου), Σταχτοπούτα

Οι καρκίνοι είναι συναισθηματικά και πολύ ευαίσθητα πλάσματα. Όπως και η Σταχτοπούτα, είναι μαλακοί σαν χαρακτήρες και γοητευτικοί (ο πρίγκιπας δεν μπορούσε να ξεκολλήσει τα μάτια του από πάνω της!) Συχνά γίνεστε αινιγματικοί, άστατοι, μυστηριώδεις και εκκεντρικοί (μπορεί για παράδειγμα να εξαφανιστείτε τα μεσάνυχτα χωρίς καμία εξήγηση.) 

Με κυβερνήτη την Σελήνη, οι Καρκίνοι είναι συνεχώς μεταβαλλόμενο και φευγαλέα άτομα, αλλά άπαξ και κάποιος τους έχει αιχμαλωτίσει, δεν θα τον αφήσουν να φύγει εύκολα. 

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αύγουστου), Μουλάν

Ένα ζώδιο της φωτιάς που κυβερνάται από τον ήλιο και συμβολίζονται με ένα λιοντάρι, μπορεί να περιγραφεί μόνο με μια λέξη: έντονο. Όπως η Μουλάν, είστε πεισματάρηδες, παθιασμένοι και απίστευτα πιστοί. Οι Λέοντες είναι φυσικά γεννημένοι ηγέτες (θυμηθείτε ότι η Μουλάν οδήγησε έναν ολόκληρο στρατό για να σώσει μια αυτοκρατορία) και πολύ σίγουροι για τον εαυτό τους.

Οι Λέοντες είναι ειλικρινείς και τολμηροί, αλλά, όπως και η Μουλάν, μπορεί να απομακρυνθούν από τον αγαπημένο τους, αν είναι για το γενικό καλό.

Παρθένος (23 Αύγουστου – 22 Σεπτέμβριου), Πεντάμορφη

Οι Παρθένοι είναι στοργικοί και εργατικοί. Όπως και η Πεντάμορφη μπορούν να θυσιαστούν για τους αγαπημένους τους, όποιο κι αν είναι το κόστος. Οι Παρθένοι έχουν μια βαθιά αίσθηση της ανθρωπιάς και της αγάπης για να κάνουν το σωστό.

Έχουν μια αισιόδοξη πίστη απέναντι στους άλλους ανθρώπους, ακόμα και αν έχουν πληγωθεί. Είναι ντροπαλοί, ευγενικοί και αξιολάτρευτοι στην παρέα.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου), Χιονάτη

Οι Ζυγοί αγαπούν την αρμονία, τη συνοχή και την ειρήνη όπως και η γλυκιά Χιονάτη, που είναι δίκαιη και ρομαντική. Είστε καλοί και ευγενικοί, αν και λίγο ιδεαλιστικοί. Οι Ζυγοί αγαπούν να είναι έξω και αναζητούν την γαλήνη στη σχέση τους.

Σκορπιός (Οκτώβριος 23 – Νοέμβριος 21), Μέριδα

Θεωρείται το πιο ισχυρό ζώδιο, ο Σκορπιός είναι γενναίος, ανθεκτικός, με πάθος, και πολυμήχανος. Είστε σοφοί, εξωστρεφείς, ειλικρινείς και δυναμικοί όπως η Μέριδα και δεν διστάζετε να διεκδικείτε το πάθος σας.

Οι Σκορπιοί είναι καλοί φίλοι και παρόλο που μερικές φορές βγάζουν ζήλια τείνουν να έχουν μια ήρεμη και συγκεντρωμένη συμπεριφορά.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου), Ariel

Οι Τοξότες είναι παιχνιδιάρηδες , ενθουσιώδεις, και αιώνια αισιόδοξοι. Αγαπάτε την αλλαγή και ευδοκιμείτε στην ελευθερία (η Ariel άφησε τον ωκεανό και τα πτερύγια της για να αποκτήσει πόδια και να ζήσει στην Γη). Είστε εξωστρεφείς, ανοιχτοί και παθιασμένοι, αν και μερικές φορές γίνεστε ανυπόμονοι και ανήσυχοι. 

Όπως η Ariel, έτσι και οι Τοξότες δεν θα βγάλουν από το μυαλό τους αυτό που σκέφτονται, μέχρι να το καταφέρουν.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου), Έλσα

Οι Αιγόκεροι είναι υπεύθυνοι και πολύ πειθαρχημένοι. Είστε καλοί στον αυτοέλεγχο και στην λήψη αποφάσεων. Χαρακτηρίζεστε επίσης από την ανεξαρτησία, την εργατικότητα και την υπευθυνότητα σας. 

Όπως για την Έλσα, έτσι και για εσάς τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από τα μέλη της οικογένειάς σας ή τους ανθρώπους εκείνους που θεωρείτε οικογένεια. Είστε πιστοί και ευαίσθητοι και όταν κάποιος σας κερδίζει να ξέρει ότι έχει βρει έναν αληθινό φίλο στη ζωή του.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου) – Άννα

Όσοι γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Υδροχόου είναι αυθεντικοί και προοδευτικοί χαρακτήρες. Είστε έντονα ανεξάρτητες και τρυφερές και αγωνίζεστε για να διασφαλίσετε σημαντικές αξίες ενώ κάνετε και ανθρωπιστικές προσπάθειες. Όπως και η Άννα, είστε ευαίσθητες, ενεργητικές, αλλά και ντροπαλές.

Για σας, ο κόσμος πρέπει να είναι γεμάτος από δυνατότητες που απαιτούν συνεχή ψυχική διέγερση ώστε να μην βαριέστε. Οι Υδροχόοι ευδοκιμούν και τονώνονται με συζητήσεις με νέους ανθρώπους και τους αρέσει να περιβάλλονται και πολύπλευρους και ενδιαφέροντες φίλους στη ζωή τους.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου) – Pocahontas

Όλοι οι Ιχθείς επιθυμούν μια βαθιά σχέση με τους άλλους και λόγω της διαισθητικής και σοφής φύση τους καταφέρνουν την επίτευξη αυτού του στόχου. Μπορείτε να κάνετε φίλους εύκολα και είστε πολύ ανοιχτόμυαλοι. Οι Ιχθείς είναι συνήθως ανιδιοτελή άτομα και πρόθυμοι να δώσουν ένα χέρι βοηθείας για τους άλλους, χωρίς να περιμένουν τίποτα σε αντάλλαγμα. Είστε καλλιτεχνικές, τρυφεροί, ρομαντικοί και έτοιμοι να δώσετε αγάπη δίχως όρους.

Exit mobile version