Της ζήτησαν να φύγει από την εκκλησία επειδή θήλαζε το μωρό της

Η Tanya Ogle παρακολούθησε την λειτουργία της περασμένης Κυριακής μαζί με τον 7 μηνών γιο της, Braydon, όταν σοκαρισμένη αναγκάστηκε να αποχωρήσει όπως της ζητήθηκε επειδή θήλασε τον γιο της κατά τη διάρκεια της λειτουργίας. 

Όπως δηλώνει το προσωπικό της Grace Church στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, τους τελευταίους δύο μήνες είπαν στην Ogle ότι υπάρχουν ευκολίες για τις θηλάζουσες μητέρες – συμπεριλαμβανομένου ενός δωματίου θηλασμού, αλλά και τη δυνατότητα να σταθεί πίσω από ένα χώρισμα ή να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα – αλλά εκείνη πιστεύει ότι κάθε μητέρα πρέπει να έχει το δικαίωμα να θηλάσει, ακόμα και στην εκκλησία.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Braydon φαίνεται να πείνασε στα πρώτα 20 λεπτά της λειτουργίας και έτσι η Ogle άρχισε να τον θηλάζει. Ένα μέλος του προσωπικού φαίνεται ότι την πλησίασε και της παρουσίασε τις συνήθεις επιλογές αλλά της πρότεινε και μια νέα επιλογή: να φύγει από την εκκλησία. Η Ogle αιφνιδιάστηκε και εξέφρασε τις πεποιθήσεις της:  «Ο θηλασμός δεν είναι μια σεξουαλική πράξη, οι γυναίκες δεν πρέπει να αισθάνονται ντροπιασμένες ή στενοχωρημένες, ούτε πρέπει να θηλάζουν όπου να ‘ναι.»

Όταν η κατάσταση κλιμακώθηκε το προσωπικό ζήτησε από την μητέρα να αποχωρήσει. Τώρα η Ogle ψάχνει για μια νέα εκκλησία για να παρακολουθεί την λειτουργία.

Εσείς θα θηλάζατε κατά τη διάρκεια οποιονδήποτε θρησκευτικών τελετών; Πιστεύετε ότι η αντίδραση του προσωπικού θα ήταν ίδια αν η μητέρα τάιζε με το μπιμπερό το μωρό της;

Exit mobile version