Τι καλύτερο για τα παιδιά από λαχταριστά μπισκότα; Είναι νόστιμα και εύκολο για τη μαμά να τα φτιάξει!
Υλικά
200γρ . αλεύρι ολικής αλέσεως
200γρ. νιφάδες βρώμης
170γρ. καβουρντισμένα φουντούκια
120 γρ. χυμός σφενδάμου
100ml καλαμποκέλαιο
Μερικά καβουρντισμένα φουντούκια
Αλάτι
Εκτέλεση
Ψιλοκόψτε 150 γρ. φουντούκια. Σε μια γαβάθα βάλτε τα ξηρά υλικά και κατόπιν τα υγρά, ανακατεύοντας με προσοχή, ώστε να γίνει ένα μαλακό μείγμα.
Βρέξτε τα χέρια σας για να μην κολλάει το μείγμα και πάρτε ένα κομμάτι σε μέγεθος φουντουκιού, δημιουργώντας μπαλίτσες που στην καθεμιά θα βάλετε ½ φουντούκι. Αραδιάστε τα μπισκότα σε χαρτί αντικολλητικό και ψήστε στους 160°C για 20 – 25 λεπτά, μέχρι να πάρουν χρώμα.