Σύμφωνα με τη νεαρή διατροφολόγο, βάζετε σε ένα βάζο τη σαλάτα σας. Στο κάτω μέρος τοποθετείτε τη σάλτσα ή το ντρέσινγκ και το μαρούλι στην κορυφή, έτσι όταν την επομένη τη ρίξετε στο πιάτο, θα διαπιστώσετε πως η σαλάτα θα είναι σα να τη φτιάξατε την ίδια μέρα.
«Όταν θελήσετε να το φάτε, απλά κουνάτε το βάζο, ρίχνετε το περιεχόμενο σε ένα πιάτο και βγαίνει νοστιμότατο» εξηγεί μεταξύ άλλων στο βίντεό της.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.