Και σε ποιον δεν αρέσει το φρέσκο ψωμί; Και ποιος δεν θέλει αυτό να παραμείνει όσο το δυνατόν περισσότερες ημέρες φρέσκο, όπως όταν το αγοράσατε.
Κι επειδή είμαστε σε καραντίνα και πρέπει να περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τις άσκοπες μετακινήσεις, δείτε παρακάτω δύο κόλπα για να διατηρήσετε περισσότερες ημέρες φρέσκο το ψωμί.
1. Πριν βάλετε το ψωμί στην ψωμιέρα, περάστε το εσωτερικό της με ένα πανί βουτηγμένο σε ξύδι. Θα βοηθήσει να διατηρηθεί περισσότερο.
2. Αποθηκεύστε το ψωμί μέσα σε μια πλαστική σακούλα, στην οποία όμως πρώτα θα έχετε τοποθετήσει λίγο σέλινο. Μην ξεχάσετε να την σφραγίσετε καλά καθώς όταν το ψωμί έρχεται σε επαφή με τον αέρα ξεραίνεται ακόμη πιο γρήγορα.