Συχνά όταν τηγανίζουμε αυτό που μένει πίσω είναι μια ενοχλητική έντονη μυρωδιά.
Παρόλο που άφησες τα παράθυρα ανοιχτά και αέρισες καλά το χώρο, η άσχημη μυρωδιά παραμένει και δεν λέει να φύγει.
Τι μπορούμε να κάνουμε:
Ξεφλούδισε ένα πορτοκάλι και βάλε τις φλούδες σε ένα αλουμινόχαρτο μαζί με μερικά κανελογαρύφαλλα.
Τοποθέτησέ τες για λίγη ώρα μέσα στο φούρνο. Η μυρωδιά τους θα διαχυθεί σε όλο το σπίτι!
Μια εναλλακτική είναι η εξής: Αφού κρατήσετε μερικές φλούδες από τις πατάτες που τηγανίσετε, ρίξτε τις σε ένα σταχτοδοχείο μαζί με φλούδες λεμονιού. Ο συνδυασμός των δύο αυτών υλικών κάνει την καλύτερη δουλειά με τις έντονες μυρωδιές. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο. Το μείγμα λεμονιού και φλούδας θα κάνει όλη τη δουλειά για εσάς.